Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
WDP Draadbewerking:

Klemveer voor Rollertraps gepresenteerd op Tuinbouwrelatiedagen in Venray

WDP Draadbewerking uit Erp heeft onlangs een klemveer ontwikkeld voor het bevestigen van Rollertrap-lijmfoliestroken. Op de Tuinbouwrelatiedagen in Venray werd dit nieuwe product gepresenteerd.

Witte vlieg is een ware plaag voor kasgroenten. Het gebruik van de Rollertrap blijkt een beproefde methode. "Het bevestigen daarvan was, tot nu toe, een tijdrovende klus". Daarnaast is het belangrijk om de val bij de koppen van de plant te hebben hangen. Met deze klemveer is dat beide goed te realiseren", aldus Willem Delisse.


Berrie Schuurman en Willem Delisse

Deze beugel kan worden bevestigd aan de staalkabel, draad van Ø8,0 mm - Ø10,0 mm of op een profiel. Hierna wordt de lijmfoliestrook er tussen geklemd. Doordat de beugel bol staat ontstaat er een stabiele strook die in hoogte met de plant mee te schuiven is.



"Het idee om dit artikel te ontwikkelen, kwam rechtstreeks uit de markt. Dat er behoefte hier aan was, blijkt al wel. Het animo bij de telers is groot", zegt Willem.

Voor meer informatie:
Willem Delisse
info@wdpdraadbewerking.nl
Tel: 0413-211998
Publicatiedatum: