Carel van Ruijven (Stolze) over procesdashboards van Priva

Visualisatie maakt het allemaal een stuk helderder

Overzicht over en inzicht in uw teelt. In één oogopslag. Welke teler wil dat niet? Laat Priva of uw Priva-dealer procesdashboards installeren. Een procesdashboard is een grafische, schematische weergave van een compleet proces of een deel van uw kas. Met daarin alle relevante onderdelen én informatie over elk onderdeel. Op maat, precies zoals u het wilt. Telers die eenmaal kennis hebben gemaakt met de procesdashboards van Priva (onderdeel van Priva Office Direct), willen nooit meer zonder.


 
Carel van Ruijven van Priva-dealer Stolze installeert ze dan ook zeer regelmatig. "Technische installaties in tuinbouwbedrijven worden steeds ingewikkelder. Van watergift tot luchtbehandeling, er komt gewoon steeds meer bij kijken. Visualiseer je dat, inclusief de belangrijkste instelmogelijkheden, dan wordt het allemaal een stuk helderder."
 

Aangepast aan concept

Dat is precies wat de procesdashboards doen. En ze bieden niet alleen telers voordeel. Van Ruijven: "We kunnen als dealer onze klanten veel meer terwille zijn. Ga maar na: we zitten samen om de tafel om te bespreken hoe de installatie er uit moet komen te zien. Wat is er dan mooier dan dat meteen vertalen in een duidelijk overzicht op het scherm van de procescomputer? De klant krijgt alles op maat, helemaal aangepast aan het bedachte concept. Hij kan meteen zien hoe alles in elkaar steekt en hoeft er achteraf niet meer over na te denken."
 
Zo nodig kan een dealer de dashboards aanpassen aan speciale klantwensen. "We kennen alle mogelijkheden en kunnen desgewenst zelf extra opties in de software programmeren die er standaard nog niet in zitten. Het gebeurt regelmatig dat we zo’n nieuw onderdeel samen met Priva alsnog tot een standaard optie maken."
 

Vertaalslag

Die unieke mogelijkheden van procesdashboards trekken klanten over de streep, aldus Van Ruijven: ‘We hebben onlangs een groot project verkocht, juist omdat we met Priva de mogelijkheid boden om op maat gesneden dashboards te integreren. De visuele mogelijkheden van de nieuwe Connext bleken veel groter dan die van hun vorige leverancier. Visualisatie is dé vertaalslag die wij doen tussen de wens van de klant en alle technische mogelijkheden van de procescomputer.’
 
Hier vindt u meer informatie over Priva procesdashboards. Contact opnemen kan natuurlijk ook: sales@priva.nl of 0174 522 600.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven