Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NMa maakt melding van voorgenomen concentratie Van Oers - T. van Noort

Tholen - De NMa heeft op 25 november melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat Van Oers Holding B.V. voornemens is zeggenschap te verkrijgen over T. Van Noort. Volgens de melding zijn de activiteiten van de betrokken ondernemingen (of, voor zover van belang, van de groep waarvan zij deel uitmaken):
  • voor Van Oers: telen, kopen en verkopen van verse groenten, met name sperziebonen, spruitjes en snijbonen; opslaan, koelen en transporteren van deze groenten;
  • voor Van Noort: inkopen en verkopen van verse groenten, met name tomaten, komkommers en paprika’s; opslaan, koelen en transporteren van deze groenten.
Het gerucht over de voorgenomen concentratie ging al langere tijd door de handel. Rein Osinga van T. van Noort bevestigt de voorgenomen concentratie en komt medio december met een officiële verklaring naar buiten. Wel is er volgens Osinga sprake van een voorgenomen fusie.