Enthousiasme over noviteiten van Christiaens Agro Systems

Chrisje's eerste uitstapje naar Aspergebeurs Karlsruhe

Op 19 en 20 November vond de Aspergebeurs in Karlsruhe plaats. Christiaens introduceerde hier de drie nieuwste machines op het gebied van asperge. Het prototype van Chrisje is op het einde van het aspergeseizoen al in Nederland geïntroduceerd. Nu mocht de eerste echte Chrisje zich voor het eerst laten zien op de beurs in Duitsland. De aspergebeurs (met 270 exposanten uit 13 landen) trok ongeveer 4.000 bezoekers.Tijdens deze beurs heeft Chrisje veel nieuwe Duitse en Franse vrienden gekregen. Ze waren zeer positief over hem, en zagen de voordelen om Chrisje als trouwe medewerker in te zetten. Aspergetelers hebben Chrisje uitgenodigd om komend seizoen op verschillende plaatsen te laten zien hoe hij de aspergeteler behulpzaam kan zijn. Natuurlijk heeft Chrisje wel zin zich te presenteren in het veld, daar voelt hij zich tenslotte het beste thuis.


 
Ook Chrisje’s nieuwe kleine broertje Baby Chrisje werd in Duitsland erg enthousiast ontvangen. Baby Chrisje was echt heel nieuw en maakte veel discussies los. Hoe kan Baby Chrisje het beste ingezet worden? Op welk tijdstip kan Baby Chrisje het beste het aspergebed schoonmaken? Komende weken zullen er testen uitgevoerd worden, om te kijken hoe Baby Chrisje maximaal rendement kan brengen voor de aspergeteler. Baby Chrisje heeft er in ieder geval veel zin in.


 
Naast de beide Chrisjes was er ook nog een nieuwe zeer compacte automatische sorteerlijn. Hiervan werden de voordelen als zeer positief ervaren, vooral bij aspergetelers met weinig ruimte. De vele bezoekers in Karlsruhe zijn zeer enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen. Omdat het belangrijk is de mening te horen over de nieuwe ontwikkelingen in de sector, had Christiaens weer de gezellige bar meegenomen, waar onder het genot van een drankje gediscussieerd werd over deze nieuwste machines.

Christiaens is zeer tevreden over de aspergebeurs, en heeft dus met de drie kleine machines grote stappen gemaakt. Wilt u meer informatie over deze nieuwste machines, of op de hoogte gehouden worden waar Chrisje op tournee gaat, neem dan contact op met: info@christiaensagro.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.