Patron Agri Systems Group partner in nieuwbouw Monsanto

Patron Agri Systems Group gaat haar kennis en expertise inzetten bij de bouw van het nieuwe kassencomplex van zaadveredelingsbedrijf Monsanto in Bergschenhoek: Patron is hier verantwoordelijk voor alle klimaat-, elektro- en watertechnische zaken. Woensdag 10 november werd de officiële overeenkomst gesloten.


v.l.n.r.: Ard Kragten (Monsanto), Ronald Begelinger (Patron), Philip van Herterijck (Monsanto), Theo Stigt (Monsanto) en Dick Marck (DLV Glas & Energie) op de plek van de nieuwbouw.

Enkele maanden geleden ging de schop in de grond voor het nieuwe kassencomplex voor groentezaadproductie van Monsanto in Bergschenhoek. Dit complex gaat 37.000 m2 tellen en wordt opgedeeld in 18 teeltafdelingen en 6 opkweekafdelingen. Eind 2011 wordt het nieuwe bedrijf opgeleverd.

Alle werkzaamheden met betrekking tot klimaat-, elektro- en watertechniek worden uitgevoerd door Patron Agri Systems Group. Monsanto koos bewust voor Patron als partner. "De mensen van Patron begrijpen wat wij willen en belangrijk vinden", zegt Ard Kragten, Productie Sitemanager bij Monsanto Bergschenhoek. "Vanaf het eerste gesprek dachten zij met ons mee en kwamen zij met goede suggesties. En heel belangrijk: Patron begrijpt dat een optimale veiligheid tijdens de bouwwerkzaamheden voor ons heel belangrijk is. Zij zorgen er op deskundige en professionele wijze voor dat de veiligheid maximaal geborgd is."

Over Patron Agri Systems Group

Patron Agri Systems Group is in 2008 ontstaan uit de samenvoeging van Enthoven Elektra in De Lier, Elektro Limburg in Maasbree en Hoogendoorn Projects; voorheen een onderdeel van Hoogendoorn Automatisering in Vlaardingen. In 2009 werd ook automatiseringsbedrijf AEM in Maasbree onderdeel van de holding.
Door bundeling van de expertise en ervaring van deze installatiebedrijven is een uitermate sterke marktspeler ontstaan, met een toonaangevende positie in de tuinbouw.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven