Groen en beleving scoren bij nominaties bij nominaties Horecava International Award 2011

Bij de 11e editie van de Horecava Innovation Award scoren vooral 'groen' en beleving uitstekend bij de jury. Het is een afspiegeling van de circa 150 aangemelde producten, waarvan er 17 zijn genomineerd, verdeeld over vier categorieën. Op de eerste dag van Horecava 2011, maandag 10 januari, maakt de jury de winnaars bekend. Alle nominaties zijn te zien bij de themawereld INNOVEER! op de komende Horecava, van 10 tot en met 13 januari 2011 in Amsterdam RAI.

Duurzaamheid lijkt definitief door te breken in horeca en catering; de wedstrijd om de Horecava Innovation Award onderstreept dat. Van fairtrade chocoladetabletten voor warme chocolademelk tot paddenstoelen gekweekt op koffiedik uit restaurants. Van een superzuinige vaatwerkspoelmachine tot design wandpanelen van Noors rendiermos die de akoestiek gunstig beïnvloeden. De jury juicht deze trend toe, want dat betekent dat leveranciers en ontwikkelaars zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid.

Beleving gooit ook hoge ogen, daarmee inspelend op de behoefte van ondernemers, managers en chefkoks om zich te kunnen onderscheiden. Van fraaie decoratieprints tot een wijnsysteem voor de verkoop van 'bubbels per glas' en van kleurrijke, smaakvolle cakejes tot een co-creation project voor een flitsend pop up restaurant.
De competitie om de Horecava Innovation Award staat open voor alle fabrikanten en leveranciers, dus niet alleen voor exposanten. De jury van deskundigen, vakjournalisten en ondernemers heeft er 17 innovaties genomineerd, waarvan 5 in de categorie Concepts & Co-Creation: één extra vanwege de hoge kwaliteit van de inzendingen.

Voor meer informatie en een overzicht van de genomineerden: www.horecava.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.