Nederland kiest de lekkerste

Op dinsdag 2 november was de halve finale van de smaak van Nederland. Hier worden noviteiten op initiatief van de ondernemers gepresenteerd. De Champisaucijs heeft een plekje in de eindfinale bemachtigd. Prime Champ heeft in samenwerking met Sybrand Spaapen van ’t Lekker Plekske een heerlijke maar vooral lichte variant van de traditionele saucijs gemaakt. De basis voor de saucijs zijn: champignons en een boterarm maar zeer smaakvol bladerdeeg. Het heeft een aantrekkelijke geur van deeg en vulling met een licht vleugje sinaasappel met een prettige structuur en volle smaak. Kenmerkend voor de saucijs is dat deze door kan gaan voor een vegetarisch en boterarm product van een excellente kwaliteit.Vervolgens nog leuk te vermelden dat de Champisaucijs de publieksprijs heeft gehaald in Eindhoven en Maastricht waarbij onder 600 consumenten via een enquête alle producten werden geproefd. Door de consument is 1 producent aangewezen van de acht ,de champi-saucijs had een publieke score van 24% wat zeer hoog is.
Uiteindelijk hebben 600 consumenten in 24% dus ongeveer 150 van deze mensen duidelijk champ saucijs op nummer 1 gezet. Sybrand Spaapen is enorm trots en kijkt uit naar een finaleplaats.

Inmiddels heeft La place/V&D laten weten de champsaucijs in de najaarsmarkten eind december op te willen nemen in haar menukaart. (?) De eindfinale vindt plaats in Den Bosch op 30 november.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.