Bouwkundige oplevering ZLTO-gebouw

Vrijdag 5 november heeft de bouwkundige oplevering plaatsgevonden van het nieuwe ZLTO-hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch. De nieuwbouw, die zich als duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig laat kenmerken, gaat ruimte bieden aan de circa 200 medewerkers die nu nog vanuit Tilburg werkzaam zijn. Na de oplevering wordt in een krap tijdsbestek van drie weken het gebouw ingericht naar een ontwerp van de Architekten Cie. De inrichting gaat volledig voorzien in het nieuwe werken.

Ontmoetingsruimte

De begane grond in het gebouw is bedoeld als ontvangst- en ontmoetingsruimte voor leden/ondernemers in de groene ruimte. Een grote keuken staat hier centraal, net als vroeger op de boerderij. Verder komt er een auditorium waarin allerlei ledenbijeenkomsten kunnen worden gehouden. Op de begane grond komt ook de link met hogeschool HAS Den Bosch tot uiting.

Kunstenaars aan de slag

Een viertal kunstenaars - André Pielage, Sanja Medic, Anna Volkova en Lady Penelope - is afgelopen maanden op bezoek bij en in dialoog gegaan met enkele van de 18.000 leden. De wijze waarop ze te werk gaan, laat symbolische en opmerkelijke verbindingen zien. De kunstwerken die in ’s-Hertogenbosch worden gerealiseerd, vertellen straks samen het verhaal van onze organisatie.

Bron: ZLTO

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.