Taart voor 250ste match bij Mobiliteitscentrum Glastuinbouw

Op maandag 1 november heeft Jeroen Verweij, projectcoƶrdinator Mobiliteitscentrum Glastuinbouw, een taart uitgereikt omdat de mijlpaal van de 250ste match is bereikt. Deze match hielp Frank van der Burg aan een nieuwe bedrijfsleider en John Bazuin aan een nieuwe baan. Vandaar dat een felicitatie met taart op zijn plaats was.Frank van der Burg had een artikel over het mobiliteitscentrum gelezen en plaatste vier maanden geleden een vacature voor een bedrijfsleider. Van der Burg heeft in deze maanden diverse profielen van werknemers ontvangen en ook diverse gesprekken gevoerd. Maar de juiste persoon zat er nog niet bij. Totdat John Bazuin via de website solliciteerde. Het gesprek dat volgde na het telefonische contact verliep zeer positief en Van der Burg besloot om Bazuin per 1 november in dienst te nemen.

John Bazuin stond al wat langer ingeschreven bij het mobiliteitscentrum en was zeer blij met deze positieve match. Bazuin verhuisde acht jaar geleden met zijn bedrijf van Berkel naar IJsselmuiden. Op dit moment is het in die omgeving zeer moeilijk om aan werk te komen. Dus bij het zien van de vacature voor bedrijfsleider bij Frank van der Burg in Berkel hoefde hij niet lang na te denken om te reageren. Toen tijdens het sollicitatiegesprek bleek dat de functie prima aansloot bij de ervaringen van Bazuin, was voor hem duidelijk dat hij hier aan de slag wilde.

Het mobiliteitscentrum is in september 2009 gestart met als doel het vakmanschap voor de sector te behouden. Ontslagen of boventallige medewerkers krijgen ondersteuning bij het vinden van nieuw werk in de sector. Daarnaast helpt het werkgevers om gratis, zonder veel rompslomp aan nieuwe ervaren mensen te komen. In de afgelopen veertien maanden heeft het Mobiliteitscentrum 250 mensen aan een nieuwe baan in de sector geholpen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.