Agro AdviesBuro versterkt afdeling energie met Marcel Dries

Agro AdviesBuro versterkt haar afdeling energie met Marcel Dries. Marcel zal als adviseur energie, ondernemers in de glastuinbouw gaan ondersteunen en begeleiden bij het contracteren en managen van energie met als doel optimalisatie van energiekosten.

Daarnaast zal Marcel energie-ontwikkelingen gaan vormgeven. Marcel is een bekend gezicht binnen de glastuinbouw. Een ambitieus persoon met een uitgebreid relatienetwerk en hoogwaardige kennis van energie. Marcel is als ingenieur energietechniek in 1990 gestart bij Nutsbedrijf Westland. In de afgelopen 20 jaar heeft hij diverse ontwikkelingen vormgegeven bij Westland Energie en bijgedragen aan een
succesvol energiebedrijf. Energie is een sterk ontwikkelend gebied in de glastuinbouw.

Agro AdviesBuro anticipeert hier al jaren op door ontwikkelingen te trekken, zoals clusteren, energiemanagement, energiecontracten, energie workshops, KWO en semi-gesloten, CO2 emissie, aardwarmte toepassingen, verduurzaming energie en energie visies. Met de kennis en expertise van Marcel op het gebied van energie kan Agro AdviesBuro haar positie als het adviesbureau voor de glastuinbouw verder uitbouwen. Op deze manier kan Agro AdviesBuro de glastuinbouwsector van passend advies blijven voorzien om de toekomstige uitdagingen voor de glastuinbouw aan te kunnen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.