Steenks Service verkoopt de 1000e Benomic-buisrailwagen

Tholen - Op de Horti Fair werd door Steenks Services feestelijk stil gestaan bij de verkoop van de 1000e buisrailwagen. Ruud en Aad Dukker uit Tinte kochten deze 1000e Benomic bij Freek Steenks. De Benomic is overigens een product van de Berg Product. Deze buisrailwagen is in deze vernieuwde versie nu een jaar op de markt. En de verkoop gaat goed. "Er is ten opzichte van de vorige serie het een en ander veranderd. Zo is bijvoorbeeld de zijkant gladder waardoor het gewas minder wordt beschadigd, de opstap gaat gemakkelijker, het stijgen en dalen gaat sneller en de wagen is eenvoudiger te bedienen", zegt Bas Lagerwerf van Berg Product.


Bas Lagerwerf, Mark Fikkers (Berg Product), Aad en Ruud Dukker, Aad Dukker (Kwekerij Dukker) en Freek Steenks.

De vernieuwing kwam tot stand dankzij de prettige samenwerking tussen de twee bedrijven. Freek Steenks: "Wij zitten dichter op de eindgebruiker en horen zodoende de wensen van de klant. Berg Product heeft daar adequaat op gereageerd". Ruud en Aad werden gefeliciteerd met hun aankoop en kregen een fraaie bos bloemen overhandigd van Freek Steenks.
 
Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH DE LIER
tel: (0174) 51 02 66
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.