Horti Fair met 530 exposanten en 23.256 vakbezoekers stuk compacter

Fotoreportage Horti Fair 2010

Tholen - Horti Fair 2010 was met 530 deelnemers uit 36 landen een stuk compacter dan voorgaande edities. De Horti Fair trok dit jaar 23.256 vakbezoekers uit ruim 70 landen. Vorig jaar waren er nog 34.043 bezoekers. Met name veel Nederlandse tuinders lieten de Horti Fair links liggen, wel waren de exposanten tevreden over de kwaliteit van met name de internationale bezoekers.


Vanaf linksboven met de klok mee, de standhouders van Koppert Biological Systems, Prins Groep, Van der Knaap en PB Techniek.

Volgend jaar vindt de Horti Fair plaats van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 november 2011. Dat is tijdens de eerste editie van de International HortiWeek, de gezamenlijke week van de Horti Fair én van de FloraHolland Trade Fair. Frans-Peter Dechering is vanaf 2011 de nieuwe directeur van de International Horti Fair. "De sector verandert en de Horti Fair verandert mee. Het is een uitdaging en hard werken om samen met de deelnemers de beurs een goede commerciële functie te laten vervullen en tegelijk de tuinbouw nationaal en internationaal te versterken", zegt Dechering.

De redactie van www.groentennieuws.nl maakte een uitgebreide fotoreportage van de exposanten op de Horti Fair.

Kijk hier om de fotoreportage te bekijken

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.