Horticoop en Cultilene intensiveren hun samenwerking

Substraatleverancier Saint-Gobain Cultilene en tuinbouwtoeleverancier Horticoop hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Horticoop wordt exclusief distributeur van steenwol substraatmatten van Cultilene voor de Nederlandse groente- en sierteeltmarkt. De tuinbouw is volop in ontwikkeling en zowel Cultilene als Horticoop hebben onlangs hun strategie voor de toekomst hier op aangepast.

Cultilene heeft de afgelopen maanden succesvol een vernieuwd productengamma gelanceerd voor de groente- en sierteeltmarkt. Naast de productvernieuwingen gaat Cultilene nu ook de distributiestructuur medio 2011 wijzigen in de Nederlandse markt.

De ingeslagen weg van groei op de Nederlandse groente- en sierteeltmarkt zal worden ondersteund door het partnership met Horticoop. Een professionele partner met een landelijke dekking en een lange historie in de glastuinbouw in Nederland. Om onze klanten goed en zo effici├źnt mogelijk te kunnen bedienen is het voor Cultilene bovendien cruciaal dat die partners ook volledig voor elkaar kiezen aldus Bonny Heeren, algemeen directeur van Saint-Gobain Cultilene.

Dit partnership sluit aan bij de strategie die Horticoop voor staat in de markt, het gezamenlijk optrekken en ontwikkelen van producten in de markt. De samenwerking tussen Cultilene als producent en Horticoop als verkooporganisatie maakt dit partnership een unieke combinatie en is een sterke combinatie op het gebied van verkoop en ontwikkeling aldus Johannes Tuinhof (Manager Tuinbouw Horticoop) en Gerrit Noordam (Inkoper bedrijfsbenodigdheden).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.