Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groentemixen en fruitsalades populair

Supers pakken flink uit met prijsacties in week voor kerst

In de week voor kerst pakken de meeste supermarkten flink uit met prijsacties. Vooral de groentemixen (onder andere gourmetschotels) en producten als asperges, paddenstoelen/champignons en sperziebonen zijn bij diverse formules in de aanbieding. Daarnaast zijn sla en witlof bij een aantal formules voordelig geprijsd. Bij vers fruit zijn prijsacties met fruitsalades, mango en meloen populair. Ook zijn er aanbiedingen met Gieser Wildeman stoofperen en sinaasappelen (pers en hand).

Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsaanbiedingen van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Het betreft acties die op de websites van de formules worden vermeld. Download hier de aanbiedingen van week 52.

Wekelijks wordt een overzicht samengesteld met de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit bij de volgende formules : Albert Heijn, Boni, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek/Digros/Bas van der Heijden, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Lidl, Meermarkt, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer, Vomar.

Teelt- en handelsbedrijven kunnen gratis deze informatie ontvangen. Wilt u wekelijks per e-mail een overzicht ontvangen met de aanbiedingen van verse groenten en fruit bij Nederlandse supermarktformules stuur dan een e-mail naar r.schutter@tuinbouw.nl.
Publicatiedatum: