Nieuwe website Reijnpack online

Witlofverpakkingsbedrijf Reijnpack interessante partner voor menig handelaar en exporteur

Tholen - Reijnpack is één van de grootste witlofverpakkers van Nederland. Vanuit het Zeeuwse Sint-Philipsland vinden dagelijks tot maar liefst 30.000 verpakkingen kwaliteitswitlof de weg naar de klanten. Door korte tijd grote volumes te kunnen klaarmaken, is het bedrijf een interessante partner voor menig handelaar en exporteur. Het bedrijf van de familie Reijngoudt heeft zich in de loop der jaren bewezen als betrouwbare leverancier en het eigen kwaliteitsmerk 'MasterClass' staat bij onze afnemers dan ook garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het bedrijf zag al snel de meerwaarde van verpakken in en begon in 1978 als één van de eerste Nederlandse bedrijven met het verpakken van witlof in schaaltjes. Tegenwoordig is Reijnpack één van de grootste witlofverpakkingsbedrijven van Nederland, terwijl teeltbedrijf Reijnlof op het gebied van volumes en kwaliteit bij de nationale top behoort. Reijnpack heeft in de loop der jaren aangetoond geen eendagsvlieg te zijn en blijft gestaag groeien. Bij het bedrijf zijn inmiddels 45 mensen werkzaam.

Vanaf de start in 1978 wordt er op schaaltjes verpakt. Uniek in Nederland is dat wij direct vanuit de trekbakken oogsten en verpakken. Dit doen wij om de handling (waar mogelijk) te beperken. Dit komt de kwaliteit van onze witlof ten goede. Witlof is nog brozer dan een champignon en zelfs nagelbeschadigingen blijf je zien. De witlof wordt gewogen, op schaaltjes gelegd, geseald en verpakt in de door de klant gewenste fust. Dit kan ook met onze eigen verpakking, onder het kwaliteitsmerk MasterClass. De witlof wordt, afhankelijk van het gewicht verpakt van een stuksverpakking tot zes stuks. Gewild zijn bijvoorbeeld de vier stuks mini-witlof die wij in een speciale verpakking leveren. De wens van de klant is bepalend voor de verpakking.Onze witlof vindt zijn weg naar afnemers in België (50%), Nederland (20%) en voor het overige deel gaat het heel Europa door. Reijnpack heeft een fors aantal vaste afnemers. Wij doen rechtstreeks zaken met onze klanten, waardoor we flexibel zijn en de witlof leveren in de door de klant gewenste volumes en verpakkingen. Reijnpack is aangesloten bij telersvereniging Nedlof, dat het kwaliteitsmerk 'MasterClass' voert. Tot onze klantenkring behoren toonaangevende exporteurs. Handelshuizen weten dat ze bij Reijnpack zes dagen per week, op elk moment van de dag, grote hoeveelheden witlof kunnen komen laden.

Voor meer informatie:
Reijnpack BV
Kwekerijweg 8
4675 PZ Sint-Philipsland
Tel: 0167-573148
Fax: 0167-572299
info@reijnpack.nl
Nieuwe website: www.reijnpack.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.