"Versheid, kwaliteit en smakelijke ideeën"

Cresco introduceert nieuwe verpakkingslijn

Tholen - Cresco presenteert een nieuwe verpakkingslijn. "Met de nieuwe verpakkingen richten we ons meer op de smaakbeleving", aldus Rita Prins van Cresco BV. In samenwerking met Quality Pack werd gekozen voor een kleurrijke vormgeving van de verpakking als inspiratiebron voor het veelzijdige product van de Cress. Op zowel de open als gesloten doosjes is ook het Vers en Vitaminerijk logo te vinden dat de kwaliteit van het product waarborgt, een product dat blijft doorgroeien tot het moment van gebruik.

"We hebben foto's met gerechten op de verpakking laten zetten om zo een onderscheidende verpakking te presenteren waarbij Versheid, Kwaliteit en Smakelijke ideeën samenkomen", vertelt Rita. Deze kleurrijke presentatie is ook doorgevoerd op de website van Cresco, die vanaf nu tevens in 4 verschillende talen te lezen is.Voor meer informatie:
Rita Prins
Cresco BV
Vijverberglaan 2a
2675 LC Honselersdijk
Tel 0174 625956
E-mail
www.crescobv.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.