"Hans Janssen: "Ik stop niet bij LBP voor die 100.000 kinderen een plaats hebben!"

LBP maakt zich sterk voor scholenproject Braziliaanse kinderen

Tholen - LBP is al jaren kind aan huis in Brazilië. Tijdens zijn bezoek aan het land kwam Hans Janssen in gesprek met een vriend, tevens druivenexporteur, die zich er hard voor maakt om de Braziliaanse kinderen in Petrolina naar school te krijgen. "Het project is begonnen met een schooltje van vijftig kinderen en inmiddels hebben 35.000 kinderen de mogelijkheid om naar school te gaan. Maar het gebied telt 100.000 kinderen. Dit verhaal raakte me zo, dat ik besloten heb om de schouders onder dit project te zetten", vertelt Hans Janssen in deze videoreportage.

"Tijdens een feestje ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van LBP en ons 40-jarig huwelijksfeest heb ik mijn vrienden en kennissen gevraagd om gul aan dit project te geven. Dat hebben ze ook gedaan. Nu wil ik in 2010 mijn klanten en leveranciers ook vragen om dit project te steunen", vervolgt Hans. "Ondanks de crisis hebben wij het allemaal nog best goed. Hier kan een sneetje minder ook en daar kan er soms wel een brood bij. Het project loopt goed en ik ben er zeker van dat in dit project elke euro voor de volle 100% wordt besteed. Ik stop niet bij LBP voor die 100.000 kinderen een plaats hebben!"

Klik hier om de videoreportage te bekijken

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.