Compac toonaangevend op het gebied van sorteren van versproducten

Compac Sorting Equipment is opgericht in 1984 en is gevestigd in Auckland, Nieuw-Zeeland. Op dit moment telt het bedrijf ruim 120 medewerkers en beschikt Compac over productiefaciliteiten in Nieuw-Zeeland, Uruguay, Zuid-Korea en Italië. Compac is actief in ruim 35 landen, verdeeld over alle continenten.

Aangezien Nieuw-Zeeland wereldwijd bekend staat als land van kiwi's en appels, zal het geen verbazing wekken dat de eerste Compac-sorteermachines voor deze producten zijn ontwikkeld. Daarna volgden machines voor het sorteren van onder andere sinaasappelen, citroenen, clementines, tomaten, paprika's, uien, aardappelen en avocado's.Door de volledig in eigen beheer ontwikkelde elektronica en software, gecombineerd met een uniek mechanisch systeem heeft Compac zich razendsnel ontwikkeld tot een van de wereldwijd meest toonaangevende bedrijven op het gebied sorteren van versproducten. De gepatenteerde product drager (roller), met unieke tweezijdige lossing van het product, is al vanaf het eerste begin een van de sterke punten van de Compac-sorteermachines geweest.

Door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling heeft Compac-systemen beschikbaar voor het sorteren van versproducten op gewicht, kleur, diameter, maat, vorm, uiterlijke beschadigingen, en zelfs innerlijke kenmerken.Ontwikkeling is een proces dat nooit stopt, en dat is ook binnen Compac duidelijk zichtbaar; met grote regelmaat worden bestaande systemen en technieken verbeterd of meer toegankelijk gemaakt, en worden nieuwe systemen en technieken geпntroduceerd. De kennis en ervaring welke dagelijks wordt opgedaan in de verschillende markten in de wereld dienen hiervoor als de belangrijkste basis.

De kracht van lokale aanwezigheid wordt hiermee nog maar eens bevestigd. Unifortes is zeer actief in de gehele Benelux en heeft door de jaren heen veel kennis opgedaan met betrekking tot de gehele Aardappel, Groente en Fruit sector. Unifortes verzorgt de service en verkoop van de Compac-sorteermachines in de Benelux.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.