Levering OCAP-CO2 in B-driehoek enkele dagen stil vanwege verlegging leiding

De gemeente Zoetermeer heeft OCAP vorig jaar verzocht om een gedeelte van de NPM-leiding om te leggen, in verband met de bouw van het nieuwe NS-station Bleizo. De CO2-levering verloopt na de omlegging via een nieuw stuk pijpleiding. Het oude stuk van de leiding wordt uit gebruik genomen.

Door de werkzaamheden zal er enkele dagen geen CO2 geleverd kunnen worden aan de tuinders in de B-driehoek. Om zoveel mogelijk hinder voor deze tuinders te voorkomen zijn de werkzaamheden, in goed overleg met de gemeente, in de winter gepland. In de loop van zondag 29 november zal de levering van CO2 stoppen. Vanaf maandag 30 november is er geen CO2 meer beschikbaar. Op vrijdag 4 december wordt het nieuwe stuk van de leiding in gebruik genomen. Vanaf dat moment komt de CO2-levering in de B-driehoek weer op gang. De afnemers in de B-driehoek worden via email- en sms-berichten op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden. De afnemers in het Westland zullen vooralsnog geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Bron: Ocap

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.