Oprichter Johan van den Berg wordt CEO Eurofresh Farms

Oprichter Johan van den Berg van Eurofresh Farms keert terug als CEO van het bedrijf, dat hij 19 jaar geleden heeft opgericht. Oorzaak is de financiële situatie, waardoor het laatste management het veld moest ruimen. De 54-jarige Van den Berg zegt trots te zijn op de richting die het bedrijf de afgelopen jaren is gegaan en blij om terug te keren om het grote teeltbedrijf actief te leiden in een nieuw hoofdstuk van de geschiedenis.

De Nederlander Van den Berg is de grootste aandeelhouder van Eurofresh Farms en heeft veel eigen vermogen geïnvesteerd in het bedrijf. Hij is mede-oprichter van het bedrijf in Pennsylvania in 1990, dat in 1992 verhuisde naar Willcox. Het bedrijf groeide van 4 naar 110 hectare, inclusief een vestiging in Snowflake.

"We zijn van plan om de komende jaren onze klanten meer te bieden dan onze award-winnende tomaten", verklapte Van de Berg. Volgens de nieuwe CEO zet Eurofresh Farms zich de komende jaren in op innovatieve ontwikkelingen buiten de bestaande tomaten- en komkommerrassen. Zo doet het bedrijf onderzoek naar de ontwikkeling van duurzame verpakkingen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.