Dick Boer nieuwe voorzitter Centraal Bureau Levensmiddelenhandel

Dick Boer wordt per 1 januari 2010 de nieuwe voorzitter van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL). Op voorstel van de huidige CBL-voorzitter Klaas van den Doel heeft de Algemene Ledenvergadering van het CBL hiertoe vanmiddag unaniem besloten. De zittingsperiode is 3 jaar.

Van den Doel is 9 jaar voorzitter van het CBL geweest en geeft de voorzittershamer vanaf 1 janari 2010 over aan Boer. Het was me een eer 9 jaar leiding te mogen geven aan een voortreffelijk bestuur van een sterke, midden in de samenleving staande, organisatie. Het CBL heeft in Dick Boer een waardig opvolger, aldus Van den Doel.

Boer is CEO Ahold Nederland en lid van de Raad van Bestuur van Ahold. Dick Boer is vanaf 2000 lid van het bestuur van het CBL en tot het moment van zijn benoeming vice-voorzitter van het CBL. "Een goed functionerende brancheorganisatie is belangrijk. In samenwerking met de directie van het CBL pak ik namens de hele branche begin 2010 de rol van voorzitter graag op", aldus Boer.

Het CBL is de belangenbehartiger en spreekbuis van de Nederlandse supermarktbranche. Bij het CBL zijn alle Nederlandse supermarktorganisaties aangesloten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.