Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snackgroenten = iets lekkers voor jezelf

Of het nu speciale minigroenten zijn of zelf gesneden groenten, alle groenten die je als tussendoortje eet zijn snackgroenten, aldus gebruikers van snackgroenten. Opvallend is dat ook de groenten voor in de maaltijd als snacks gezien worden; voordat de maaltijd klaar is heb je immers al aardig wat groenten stukjes ‘weggesnackt’. Het gebruik van ‘snackgroenten’ in de maaltijd geeft wel een ander gevoel. Als tussendoortje is het iets individueels, iets voor jezelf. Als toevoeging aan de maaltijd is het voor iedereen die aan tafel zit. Redenen om snackgroenten te eten zijn zeer uiteenlopend van gezond en gemakkelijk, tot verwennen en jezelf een goede ouder vinden. De eerste associaties die gemaakt worden zijn in de meeste gevallen ‘gezondheid’ en ‘lekkere trek’.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over het project “Snackgroente, een goed gevoel” (PT 2009-65) kunt u contact opnemen met Frederieke Vermeer, . Rapporten zijn voor sectorgenoten, via MijnPT, gratis te downloaden, of aan te vragen bij John Claassen via telefoonnummer 079 - 34 70 633.
Publicatiedatum: