Enza Zaden bij uitzending Het Klokhuis

Aanstaande dinsdag, 24 november 2009, staat de uitzending van het jeugdprogramma Het Klokhuis in het teken van zaadveredeling. Alle opnamen van deze uitzending zijn enige tijd geleden bij Enza Zaden in Enkhuizen gedraaid. Het Klokhuis is een educatief jeugdprogramma van het NPS voor basisscholieren, waarin onder andere wetenschap helder wordt uitgelegd.

Het programma is opgebouwd met een educatief gedeelte en sketches. Enza Zaden heeft voor de uitzending van komende dinsdag haar bijdrage geleverd aan het educatieve deel. Er is uitgebreid gefilmd in de kassen van Enza Zaden, de zaadopslag, het laboratorium en het bloemkolenveld om aan de hand van beelden en gesprekken uit te leggen wat veredeling precies inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.Het Klokhuis wordt elke dag uitgezonden van 18.25 tot 18.40 uur via Nederland 3.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.