Nickerson-Zwaan promoot spitskool op Margriet Winterfair

Nickerson-Zwaan is van 20 t/m 26 november aanwezig op de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht. In hal 3 van de Jaarbeurs, stand nummer 3070, bevindt zich een paviljoen waar de bezoeksters oerhollandse groenten kunnen proeven. Het gaat om prei, witlof, spruitjes en spitskool, en deze zullen in de stand worden bereid door topkok Guus Vredenburg. Algemeen doel van het paviljoen is om oorspronkelijke verse Hollandse wintergroenten aan het publiek te tonen en te laten proeven om hen te inspireren om weer vaker voor de gezonde Hollandse keuken te kiezen.

Nickerson-Zwaan promoot de spitskool, een nieuw type kool met sterk verbeterde smaak die bijzonder makkelijk te bereiden is. Nickerson-Zwaan is als veredelingsbedrijf marktleider in dit type kool, en presenteert het product samen met telersgroepen Everest en T.B.&S. Het paviljoen is een initiatief van STR3TCH, een nieuw marketingbureau in versketens.

De Margriet Winter Fair is een evenement in winterse sferen van het damesmagazine Margriet dat wordt bezocht door ca. 70.000 merendeels vrouwelijke bezoekers. Voor meer informatie zie www.margrietwinterfair.nl

Voor meer informatie over onze aanwezigheid belt u Lando van Doorn (06-3465 8520) of Marion Vissers (06-2158 7080), of vraag het onze vertegenwoordigers op de stand! 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.