nieuwe verpakking maakt zeevracht mogelijk

Peruaanse groene asperges langer houdbaar dankzij Peakfresh

De van oorsprong Australische Peakfresh-verpakking heeft zich wederom bewezen. Zo'n twee weken geleden arriveerde voor het eerst een container groene asperges vanuit Peru. Dankzij de Peakfresh-verpakking waren de asperges na drie weken nog super van kwaliteit. Ook de ingehuurde kwaliteitscontroleur stond verbaasd dat dit kon. Hij had al heel wat bedrijven dit zien proberen zonder succes. De asperges op onderstaande foto zijn al 21 dagen uit. Zelfs een week daarna waren de asperges nog goed.
Alle groene asperges worden op dit moment gevlogen en dit kost heel erg veel geld. Jan van der Mey van Peakfresh weet dat dit ongeveer 10 euro per doos is met inklaren en als je vaart is dit maar 1 euro. Rekenend met 3000 dozen in een container à 9 euro, zie je dat het verschil aanzienlijk is.

"Dit is voor Peakfresh weer een grote overwinning en laten we weer zien dat wij de beste verpakking hebben", besluit Jan.


Voor meer informatie:
Jan van der Mey
Peakfresh
Tel: 0031-653335995

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.