Nederlands Centrum voor Handelsbevordering

Netwerkbijeenkomst Mexico

Doet u reeds zaken in Mexico en bent u benieuwd hoe u uw mogelijkheden optimaal kunt benutten? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe markt en contacten voor uw product of dienst? Dan is deelname aan de Netwerkbijeenkomst Mexico iets voor u!
 
Mexico is een land met ongekende mogelijkheden. Gedurende deze maand november is Nederland dan ook goed vertegenwoordigd in Mexico met o.a. het staatsbezoek van Hare Majesteit Koningin Beatrix, de beursdeelname aan de Expo AgroAlimentaria, de aanwezigheid op de Waterconferentie en de Olie en Gas missie vanuit Nederland. Al deze activiteiten benadrukken de goede relatie tussen beide landen en de zakelijke kansen en mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers in Mexico.

In dit kader organiseert de Netherlands-Mexican Business Council NMBC van het NCH op donderdag 26 november i.s.m. de Ambassade van Mexico en ProMexico een netwerkbijeenkomst van 16.00 - 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal de Ambassadeur van Mexico, Z.E. Jorge Lomónaco, een welkomstwoord houden, evenals de directeur van ProMexico, de heer Alejandro Saldivar. Aansluitend krijgt u uitgebreid de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers die (interesse hebben in het) zaken doen met Mexico.

Wij nodigen u van harte uit om aan deze interessante netwerkbijeenkomst deel te nemen. Deelname is gratis voor leden van het Netherlands-Mexican Business Council NMBC. Bent u nog geen lid, dan betaalt u slechts € 45,- per persoon (exclusief BTW). Deelname aan deze bijeenkomst kan gebeuren uitsluitend door aanmelding via Extranet.


 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.