Jaarprijs Voedingscentrum 2009

Bonduelle Pure genomineerd als gezondste idee

Op 17 november beloont het Voedingscentrum gezonde initiatieven uit de levensmiddelensector met het predicaat "Jaarprijs Voedingscentrum 2009". De 5 genomineerden zijn bekend. Niet alleen een vakjury beslist welk product de prijs wint, ook Nederland stemt online mee. De winnaar wordt als afsluiter van het symposium "Goedkoop eten moet gezonder" in Burgers' Zoo te Arnhem bekend gemaakt.

Gezondere producten en initiatieven verdienen een beloning. Daarom heeft het Voedingscentrum de Jaarprijs in het leven geroepen. Met deze titel mag de winnaar van ons 1 jaar lang goede sier maken.

Eén van de genomineerden is Bonduelle Pure van Bonduelle. Dit is een geheel vernieuwd en verbeterd assortiment van losgevroren diepvriesgroenten in een handige stazak. Alle groenten zijn geselecteerd op de beste kwaliteit.De diepvriesgroenten worden direct na het oogsten verwerkt en ingevroren, zodat vitamines, smaak en kleur behouden blijven. Diepvriesgroenten zijn een ideaal alternatief voor vers: ze zijn niet alleen nét zo gezond als verse groenten, maar zijn door het hele jaar verkrijgbaar en daarmee ideaal om altijd op voorraad te hebben in uw vriezer.

Voor de videoboodschap van Bonduelle klik hier.

Bron: Voedingscentrum

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.