Beleven paddenstoelen centraal binnen nieuwe paddenstoelenlijnen

Banken Champignons start met Storytelling

Kopen of winkelen? Eten of beleven? Consumenten worden steeds meer experience-focused. Voedingsmiddelen zijn niet meer zomaar maagvulling; ze moeten een voldaan en gelukkig gevoel geven in een breder perspectief. Consumenten willen tijdens het drinken van een mooi glas wijn de druivenoogst in Zuid Afrika beleven. Ze willen kunnen wegdromen naar Jamaicaanse koffieplantages als zij genieten van een kopje Blue Mountain koffie. Consumenten staan echter vaak nog beperkt met gevoel stil bij verse AGF producten. Zonde want juist versproducten brengen de meest mooie verhalen voort. Vers, gezond en natuurlijk.

In eerste instantie introductie in buitenland

Banken Champignons heeft daarom onlangs het startsein gegeven voor een gloednieuwe marktbenadering van verse paddenstoelen. Deze nieuwe aanpak zal in eerste instantie in het buitenland geïntroduceerd worden. Onder de naam Paddenstoelen Geheimen zal de consument met een verhaal meegevoerd worden naar de jaarlijkse paddenstoelenjacht, de paddenstoelenkeuken en de bijzondere kwaliteiten van de paddenstoel. Het verhaal is opgedeeld in diverse thema´s vergezeld van schitterende productlijnen. Op deze manier kan de consument op aantrekkelijke wijze telkens met een ander aspect van de paddenstoel kennis
maken. Het eerste thema ´de geruisloze jacht´, zal binnenkort geïntroduceerd worden.

Overige thema´s die de revue zullen passeren zijn ontwikkeld in het kader van gezondheid, streekgebonden en duurzaam ondernemen. Om de nieuwe marktbenadering breder uit te kunnen dragen is onlangs ook de website www.bankenchampignons.com geheel vernieuwd online gegaan. Banken Champignons wil met haar nieuwe website haar passie voor paddenstoelen met de bezoeker verder kunnen delen en inspiratie bieden voor een gezonde en duurzame paddenstoelenmarkt.

Voor meer informatie:
Dhr. ir. Bas Toonen
Banken Champignons
Mob: 06-53866398
www.bankenchampignons.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.