Reminder:

"12 november themadag "Ketenkennis = Ketenkracht Tuinbouw"

Op donderdag 12 november aanstaande organiseert het Productschap Tuinbouw, insamenwerking met Q-Point, voor detiende keer de themadag "Ketenkennis = Ketenkracht Tuinbouw". Het themais "Veranderen verdient u".

De heer J. Hulleman laat de deelnemers kennis maken met de visie van Metro/Makro op een betere kwaliteit in de keten. Dit naar aanleiding van een onlangs uitgevoerde casestudie met Metro/Makro en Univeg. Volgens Hulleman wordt het een interessante lezing voor de hele keten. "We hebben een casestudie uitgevoerd naar tracebility van farm-to-floor en willen de mogelijkheden hiervan graag laten zien", aldus Hulleman. "Een soortgelijk systeem is namelijk voor iedereen bruikbaar en zeer functioneel."

De tweede plenaire spreker op de themadag, de heer G. Maas van Make bv geeft de deelnemers inzicht in een uniek internationaal onderzoek over de mening van consumenten over duurzaamheid in bloemen en planten. Waarom kopen consumenten duurzame producten? Begrijpen consumenten wat duurzame bloemen en planten zijn? Zijn duurzame bloemen en planten goed te herkennen? Welke duurzame groenconcepten zijn geïntroduceerd in de markt? Hebben zij succes of niet..? Niet alleen schema’s en grafieken, maar ook productconcepten zijn ontwikkeld en gebaseerd op deze resultaten.

De themadag is interessant voor managers vanproductie- en handelsbedrijven in de tuinbouwsector zowel in sierteelt-als in de agf-sector. Maar ook voor managers van afzet coöperaties,brancheorganisaties en overheid. De themadag is voor heffingbetalersgratis. De kosten voor overige deelnemers bedragen, inclusief lunch enafsluitende borrel, per persoon € 100,- excl. BTW. De themadag vindtplaats bij Dekker te Zoetermeer. Deelname is gratis voor heffingbetalers van Productschap Tuinbouw.

Voor het volledige programma, overzicht van workshops met sprekers en voorzitters en het antwoordformulier kijkt u op www.q-point-bv.nl.

Voor meer informatie:
Q-Point BV
Postbus 38
2670 AA Naaldwijk
Tel: 0174-282888
E-mail
www.q-point-bv.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.