Tuinbouw Totaal: de nieuwe groentedagen

Dé netwerkbeurs voor vollegrondsgroentesector

Dit jaar op twee locaties: op 8 en 9 januari in Agriport A7 in Middenmeer en op 21 en 22 januari in de Brabanthallen in Den Bosch de groentedagen nieuwe versie van LTO Groeiservice en ZLTO plaats. 

Met deze nieuwe aanpak zorgen wij ervoor dat voor iedere belanghebbende informatie te halen is en hij verdieping kan vinden op én teelttechniek én het ondernemerschap. Verder is er ruim aandacht om het netwerk te onderhouden en uit te breiden. 
In Den Bosch zal de beursvloer volgens deze nieuwe aanpak ingedeeld worden met diverse gewaspaviljoens, een centraal paviljoen voor de bedrijfstechnische aspecten en het ondernemerschap en het vollegrondsgroentecafe van ZLTO en LTO Groeiservice
Hiermee zetten we een vervolgstap in onze ambitie om de sector nog professioneler neer te zetten en betrokkenheid van belanghebbenden te vergroten. Tuinbouw Totaal is de ideale netwerkbeurs voor de vollegrondsgroentesector. Diverse bedrijven tonen hun producten en diensten in de vollegrondsgroentesector. Wilt u ook een deelnemer zijn aan de vollegrondsgroentebeurs, neem dan contact op met Nico Bakker, (06) 537 532 52 voor Middenmeer en met Frans Verwer (06) 21 21 24 52 voor meer informatie over Den Bosch.

De Groentedagen in Middenmeer vinden plaats op vrijdag 8 januari van 15.00 tot 21.00 uur en op 9 januari van 13.00 tot 17.00 uur in Agriport A7, Agriport 111 in Middenmeer. 

De Groentedagen in Den Bosch vinden plaats op donderdag 21 januari van 13:00 – 21:00 uur en op vrijdag 22 januari van 10:00 – 17:00 uur in de Brabanthallen, Diezekade 2 in Den Bosch.

Meer informatie is te vinden op www.groeiservice.nl/Evenementen/Tuinbouw_Totaal

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.