Eerste paal nieuw pand Wessels Grootverbruik geslagenTholen - Afgelopen vrijdag heeft Mart Wessels de eerste paal geslagen voor een nieuw pand van Wessels Grootverbruik in Heteren. Wessels Grootverbruik is een groothandel in AGF die gespecialiseerd in het panklaar leveren van vers gesneden aardappelen, groenten en fruit voor de grootverbruiker. Het nieuwe pand wordt ruim 1.000 m2 groot. De oplevering staat gepland voor februari 2010.


Impressie van het nieuwe pand

"Ons huidige pand op het oude industrieterrein in Heteren huren we nog altijd. Nu krijgen we een pand in eigen beheer op het nieuwe bedrijventerrein. We zien het als een stap naar de toekomst toe", vertelt Pim Wessels, die alweer de vierde generatie van Wessels Grootverbruik vertegenwoordigt. Volgend jaar bestaat Wessels honderd jaar. In die periode heeft Wessels een vaste klantenkring opgebouwd, waaronder ziekenhuizen, horeca, zorginstellingen, maaltijdfabrikanten, cateraars, wederverkopers en totaalleveranciers.Voor meer informatie:
Pim Wessels
Wessels Grootverbuik B.V.
Poort van Midden Gelderland Rood 14
6666 LT Heteren
Tel: (026) 4722520
Fax: (026) 4722529
www.wesselsgrootverbruik.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.