van 3 op 4 november 2009

KPN past tijden werkzaamheden in Barendrecht/Ridderkerk aan

In de nacht van 3 op 4 november zal KPN ingrijpende werkzaamheden verrichten op en rond het handelscentrum Barendrecht/Ridderkerk. Eerder deze week liet KPN in een brief aan de betrokken bedrijven laten weten dat er van dinsdag 3 november 23.00 uur tot woensdag 4 november 7.00 uur geen telefoonverkeer mogelijk zou zijn. Waarschijnlijk is het onder druk van de betreffende bedrijven duidelijk geworden dat AGF-bedrijven niet pas na 7.00 uur beginnen, want KPN heeft de tijden aangepast. Er zal nu geen telefoonverkeer mogelijk zijn van:

dinsdag 3 november 2009 18:00 uur tot woensdag 4 november 2009 2:00 uur


Het betreft vele aansluitingen, onder andere aan de Gebroken Meeldijk, Dierensteinweg, Handelscentrum ZHZ, Handelsweg, Spoorwegemplacement en de Koopliedenweg.

Klik hier voor een overzicht van alle via Frugitel afgesloten aansluitingen die gevolgen zullen ondervinden van deze werkzaamheden. De tijden in deze brief zijn dus aangepast naar de tijden die hierboven worden vermeld.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.