Taks realiseert complexe palletizers Univeg in Waddinxveen dankzij creativiteit en flexibiliteit

"Goede referenties zijn de beste reclame die je als bedrijf kunt hebben. Dat bleek maar weer toen we benaderd werden door JASA uit Alkmaar voor het aanleveren van acht palletizeerders voor in de nieuw te bouwen verpakkingshal van Univeg in Waddinxveen", vertelt Cor Taks van Taks Tuinbouwtechniek. "Met een dusdanig eisenpakket dat van onze engineers de nodige creativiteit verlangde!""Belangrijk hierbij was dat alle typen pallets konden worden verwerkt en dat er voldaan kon worden aan alle aangegeven type fust met bijbehorende stapelhoogte en stapelpatroon. De palletizeerders zijn volledig geïntegreerd en maken deel uit van het totale productiesysteem dat door JASA is geautomatiseerd. Zowel het aanleveren van de lege pallet als het afvoeren van de gestapelde pallet gebeurt met snelrijdende shuttles. Vanuit het centrale bovenliggend besturingssysteem worden de productieorders met stapelpatronen en aantallen dozen per pallet naar de palletizeerders gestuurd", vervolgt Taks.

Verder worden alle dozen gestickerd met productinformatie en komt er op elke pallet dat gereed is een palletsticker voorzien van product data en dozenaantallen. Tot slot worden de pallets voorzien van hoeklatten en bindbanden, waarna ze gereed zijn voor transport naar de supermarkt.

Voor meer informatie:
Cor Taks
Taks tuinbouwtechniek
Leursebaan 304
4839 AN Breda (NL)
Tel: +31 (0)76 522 26 77
Fax: +31 (0)76 522 99 02
www.taks.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.