Milieufederatie Noord-Holland reikt Parel uit aan Agriport A7

De Milieufederatie Noord-Holland is dit jaar veertig jaar geworden. En daarom trakteert de Milieufederatie twintig organisaties of personen in Noord-Holland op een parel. De parel wordt uitgereikt aan personen of organisaties die inspireren en zich inzetten voor een duurzaam Noord-Holland.Anton Hiemstra (rechts) neemt hier op de foto namens Agriport A7 twee ‘parels’ in ontvangst. Daarbij gaf Ernest Briët, directeur van Milieufederatie Noord-Holland, hem een symbolische boodschap mee: “De inzet van de ondernemers in Agriport A7 heeft weliswaar geleid tot concrete resultaten, zoals beperking van de CO2 uitstoot, maar het schept ook verwachtingen voor de toekomst. Het is de bedoeling dat U de tweede parel op 3 december terugbrengt en dan aan de Milieufederatie Noord-Holland aangeeft waar zíj maximaal op zou moeten inzetten”.

Anton Hiemstra gaf aan trots te zijn dat hij de parels in ontvangst mocht nemen: “Ik beschouw de parel als waardering voor de inzet en samenwerking tussen de ondernemers in Agriport A7. Het is daarom een parel die door velen gedragen kan worden. Het is tevens een bevestiging van mijn overtuiging dat bedrijfsvoering en duurzaamheid niet los van elkaar kunnen worden gezien. Er is hier door de ondernemers geïnvesteerd in duurzaamheid en innovatie omdat het op de lange termijn tot winstgevendheid leidt. Duurzame bedrijfsvoering betekent voor mij dus ook dat bedrijven zich gedurende lange tijd kunnen blijven ontwikkelen.

Na de uitreiking kregen de aanwezigen in lunchroom De Tafel van Agriport een heerlijke lunch aangeboden met ‘klimaatneutrale’ paprikasoep en een ‘Salade Agriport’.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.