Green Q, PTC+ en Lutgo Global vormen Triangle-Agribusiness

Vanaf 1 oktober bieden Green Q, PTC+ en Lutgo Global hun diensten gezamenlijk aan onder de noemer Triangle Agribusiness. Doel van deze samenwerkingsvorm is voor internationale tuinbouwprojecten mensen met de juiste competenties en expertise voor het teeltproces en management te selecteren en op te leiden. Medio november zal de website www.triangle-agribusiness.com als centraal contact van het samenwerkingsverband worden gelanceerd.Triangle-Agribusiness biedt de volgende dienstverlening:

* Haalbaarheidsonderzoek met betrekking tot de teelt en het personeel van het project.
* Analyse van de teelttechnische mogelijkheden van een locatie vooraf.
* Voldoende afstemming tussen de te installeren techniek en teeltbehoefte.
* Selectie en opleiding van management werkzaam in de internationale tuinbouwketen.
* Selectie en opleiding van middenkader werkende met moderne kastechniek.
* Operationele begeleiding van het teeltproces in de eerste jaren.

Wereldwijd vindt een intensivering van de voedselproductie plaats. Nederlandse knowhow, kassenbouw en installatietechniek spelen hierin een leidende rol. Investeringen in het buitenland met Nederlandse techniek kunnen alleen succesvol zijn als ook de menskant, kennis en kunde rondom het project goed wordt vormgegeven. Green Q, PTC+ en Lutgo Global zijn in staat om gezamenlijk deze menskant effectief in te vullen. Door de bundeling van diensten, ervaring en expertise in Triangle-Agribusiness ontstaat er één loket waar de investeerder of projectontwikkelaar terecht kan.

Over de participanten

Green Q is een internationale kennisorganisatie voor de glastuinbouw voor het optimaliseren van teeltprocessen en het beheersen van kosten. Met consultancy en trainingen voor telers en ondernemers richt de organisatie zich op de grootste groentegewassen in alle klimaatzones.

PTC+ verzorgt praktijkopleidingen in de wereld van plant, dier en techniek. Jaarlijks bezoeken circa 30.000 cursisten en studenten uit verschillende landen deze centra.

Lutgo Global Is de internationale divisie van de Lutgo Group in Aalsmeer en meer dan 10 jaar actief in de internationale werving en selectie van internationaal management and specialisten in de tuinbouw.

Bron: Green Q, PTC+, Lutgo Global

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.