"Groenten en fruitverpakkingen hebben onze constante aandacht"

Be_NaturaL ontwikkelt en levert composteerbare verpakkingen

Be_NaturaL heeft zich tot doel gesteld om milieuvriendelijke verpakkingen te ontwikkelen en aan te bieden, binnen alle industriële voedingssectoren en dit met de hoogst mogelijke kwaliteit en service. "Alhoewel wij pas recent zijn opgericht kunnen wij bogen op een ruime ervaring op het vlak van 100% composteerbare verpakkingen gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen", aldus Dirk Wens van Be_NaturaL. "Op een constante basis zoeken wij samen met onze klanten naar nieuwe duurzame oplossingen die 'betaalbaar' zijn.""Als wij verwachten dat onze klanten verantwoorde verpakkingskeuzes maken, moet een deel van onze opdracht er in bestaan om hen de nodige instrumenten daartoe te verlenen", vertelt Dirk Wens. "Daarom hebben wij een deel van onze missie afgestemd om het mysterie te ontrafelen dat deze verpakkingskeuzes beïnvloedt, en dit door het verstrekken van relevante en up-to-date informatie."Niet voor niets mag Be_NaturaL bedrijven als Carrefour, Delaize, ALVA, Legumex (UNIVEG) en Vegobel tot de vaste klanten rekenen. In het kader van bovenstaande zijn zij volop bezig met de ontwikkeling van nieuwe composteerbare barrière folies (zonder dat die moeten gecoat worden en nadien gelamineerd) welke eerdaags in België en Nederland getest zullen worden.

"Groenten en fruitverpakkingen hebben onze constante aandacht met het doel verbeteringen aan te brengen waar mogelijk. Voor verse kruiden en kiemen hebben wij speciale verpakkingen ontworpen welke de houdbaarheid beduidend verbeteren. Daarnaast hebben wij zowel voor hard als zacht fruit milieu vriendelijke oplossingen als vervanging van de huidige conventionele plastics."

Voor meer informatie:
Be_Natural N.V.
Wijtschotbaan 9 box 4
B-2900 Schoten
België
Tell.:+32.(0)3.685.64.68
Fax: +32 (0)3 354 36 16
Cell :+32.(0)472.619.327
E-mail
www.benatural.be

 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.