VEK Adviesgroep op HortiFair: ‘Voor een duurzame toekomst’

De HortiFair opent haar deuren op dinsdag 13 oktober a.s. om 10 uur. De internationale vakbeurs voor de glastuinbouw is tot en met vrijdag 16 oktober dagelijks tot 19.00 uur geopend. VEK Adviesgroep nodigt u van harte uit haar stand te bezoeken, die in het teken staat van ‘een duurzame toekomst’, hét HortiFair beursthema van 2009. VEK Adviesgroep is dan ook opgenomen in de gelijknamige themaroute. Het standnummer is 01.0216.

Naast duurzame energieoplossingen kunt u ook voor overige vragen rondom uw duurzame bedrijfsvoering bij de VEK-adviseurs terecht. Minister Verburg heeft de garantstelling land- en tuinbouwsector per 1 oktober 2009 opengesteld. In deze tijden van zwaar weer geeft de regeling wat meer mogelijkheden voor de tuinbouwsector om te investeren in de toekomst van het bedrijf.

Naast de garantstelling heeft de minister een tijdelijke mogelijkheid toegezegd om gerichte en onafhankelijke bedrijfsadvisering in te zetten. Daarvoor is € 0,5 miljoen beschikbaar gesteld. VEK Adviesgroep kan u als onafhankelijke adviseur ondersteunen bij het inzicht krijgen in de financiële situatie van uw eigen bedrijf. VEK Adviesgroep heeft zowel de agrarische expertise als de financiële kennis om glastuinbouwondernemers bij te staan op het gebied van het in kaart brengen van bijvoorbeeld de actuele liquiditeitspositie en begroting.

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de gerichte bedrijfsadvisering. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs via telefoonnummer 0174 - 389 666 of per e-mail. Of bezoek ons op onze stand op de HortiFair.

Graag tot ziens in Amsterdam!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.