Open Huis Green Q tijdens Hortifair 2009

Dit jaar is Green Q niet vertegenwoordigd op de Horti Fair 2009 en daarom heeft het adviesbureau besloten haar relaties en belangstellenden te ontvangen in het Improvement Centre aan de Violierenweg 3 te Bleiswijk. Iedereen is van harte welkom van 13 t/m 16 oktober. Green Q laat o.a. de resultaten zien van proeven, die betrekking hebben op hybride belichting (SON-T gecombineerd met LED) in tomatenteelt, een zeer energiezuinige teelt van tomaten en eigen ent- en onderstamproeven in een belichte tomatenteelt.

Ook wordt het project Energie onder de Knie toegelicht, dat is uitgevoerd in het kader van Kas als Energiebron en gefinancierd door het Productschap Tuinbouw en Ministerie van LNV. Dit project toont de teelt van tomaten en komkommers met 40% energiebesparing en met een gelijkblijvende productie en kwaliteit. Deze proefneming is, naast de overige vrij toegankelijke afdelingen, vrij te bezoeken. Op aanvraag is een rondleiding mogelijk.

Van 13 t/m 16 oktober is het Improvement Centre vanaf 08.30 uur geopend. Voor meer informatie over Green Q en het aanvragen van rondleidingen, kijk op www.greenq.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.