Kunst in de Kas 2009

Zondag 4 oktober van 13.00 tot 17.00 uur staat het tuinbouwgebied Erica in het teken van kunst, zang, dans en theater. Kunst in de Kas is een Emmens initiatief en daarmee uniek in Nederland. Dit jaar wordt de 11e editie van Kunst in de Kas georganiseerd met exposities van 115 kunstenaars met verschillende diciplines.
Bijzonder dit jaar is de expositie door kunstenaars met een verstandelijke beperking. Deze expositie staat tentoongesteld bij De Vries Erica Kwekerijen aan de Beekweg 40 in Erica.


Activiteiten

Live-muziek met o.a. Braziliaanse sambashow, Salsadansen door danseressen in een prachtig Sambakostuum en een spectaculaire limboshow. Ook een optreden van een shantykoor, popkoor, trompettisten of goochelact behoort tot een van de vele mogelijkheden om te bezoeken.

Rob Verlinden

De bekendste tuinman van Nederland Rob Verlinden, komt ook naar Kunst in de Kas. Naast de presentatie van diverse soorten kamerplanten kan de bezoeker aan Rob vragen stellen. RobVerlinden laat bij Van Winden Kwekerijen aan de Warmoesweg 23 zien hoe je een kamerplant op vele manieren kunt presenteren en combineren. De gepresenteerde kamerplanten kommen allemaal uit het tuinbouwgebied Erica.Kunst en Kitsch

Bij De Vries Erica BV aan de Beekweg 40 kan het publiek meegebrachte goederen laten taxeren. Per persoon mogen 4 objecten worden meegenomen. De twee taxateurs hebben allebei hun eigen specialisme zoals schilderijen, aardewerk, porselein en zilver. Ook op het gebied van oude kunst en archeologie kan men terecht.

Opening

Commissaris van de Koningin van de Provincie Drenthe, de heer J. Tichelaar, geeft om 13.00 uur het startsein bij De Vries Erica BV, Beekweg 40 in Erica.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Tuinbouw Emmen , Jannie Hoogeveen, tel. 0591-689590 of 06-22972399
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.