Burg’s Machinefabriek levert vernieuwde kistvuller

Tholen - Burg's Machinefabriek levert vernieuwde kistvuller met nog hogere capaciteit aan Fa. de Rijke te Nagele.Burg’s machinefabriek is een innovatieve speler op het gebied van vullen, ledigen en de handeling van vrijwel elk kisttype in de AGF sector. Onlangs is de landbouw grootkistvuller uit het leveringspakket van Burg’s Machinefabriek uitgebreid met een type voor capaciteiten tot boven de 50 ton per uur. Deze hoge capaciteit is behaald door een optimale bandbreedte, wat tevens zorg draagt voor een optimale vulling van de kist. Ook de besturing en een snelle kistwissel spelen hierin een essentiële rol.

Standaard is deze kistvuller voorzien van één positie voor de lege kist, één vulpositie en één positie voor de afgevulde kist. Deze posities zijn modulair uit te breiden met verschillende opties, zoals een aangedreven buffer rollenbanen, of ontstapel/-en stapelunits. Tevens is de besturing van deze kistvuller standaard communicerend met voorgaande componenten, bijvoorbeeld een stortbunker of een hallenvuller.


Klik op onderstaande link voor demovideo.

Voor meer informatie:
Burg's Machinefabriek BV
Arie Verhoef
Bolwerk 7
4415 AA Oostdijk
Tel. 0113-501373
Fax 0113-501068
www.burg-machinefabriek.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.