Q-Pall ontwikkelt nieuwe heavy duty pallets

Het assortiment kunststof pallets van Q-Pall is uitgebreid met twee nieuwe afmetingen heavy duty pallets. Deze 1200x1000 mm en 1300x1100 mm uitvoeringen zijn tot stand gekomen door de ontwikkeling van een nieuwe matrijs. Q-PALL, de specialist op het gebied van kunststof pallets, vervaardigt deze pallets uit 100% gerecycled PE-materiaal. Hierdoor ontstaat er een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Beide maten zijn inzetbaar in de stelling en hebben een racking load van 1000 kg en een statische belasting tot wel 7500 kg. Voor een nog hogere belastbaarheid kunnen deze pallets ook gemaakt worden van HDPE-materiaal welke ervoor zorgt dat de racking load verhoogd word naar 1250 kg. Tevens zijn deze heavy pallets leverbaar in verschillende uitvoeringen, met of zonder opstaande rand, een L-rib of een 3-of 5-runner uitvoering. Deze L-Rib zorgt voor extra veiligheid bij transport van goederen en voorkomt het afschuiven van uw lading.

Voor meer informatie:
Q-Pall BV
Taylorweg 2
5466 AE Veghel
Tel. 0413 353111
Fax: 0413 355077
E-mail
www.qpall.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.