Hein Deprez wordt Voorzitter van de Raad van Bestuur van UNIVEG, Rudi De Becker wordt CEO

Univeg voert wijzigingen door in directieteam

De Raad van Bestuur van UNIVEG heeft beslist om Hein Deprez aan te stellen als Voorzitter van de Raad van Bestuur en Voorzitter van het Strategic Committee van UNIVEG. In zijn nieuwe functie zal Hein Deprez zich samen met de nieuwe CEO toeleggen op de strategische ontwikkeling van de onderneming en op de belangrijkste klantenrelaties.

Rudi De Becker volgt Hein Deprez op als CEO van de UNIVEG-groep. Rudi De Becker was al lid van de Raad van Bestuur van UNIVEG.

Hein Deprez: “Door de verschillende acquisities van de voorbije jaren en de wereldwijde omvang van de UNIVEG-bedrijvengroep moeten we ons enerzijds richten op de ontwikkeling van onze bedrijfsstrategie en anderzijds op het beheer van onze dagelijkse activiteiten. Ik zal vooral de strategische ontwikkeling van de groep voor mijn rekening nemen en de CEO neemt de operationele leiding waar. Ik ben erg opgetogen dat Rudi De Becker aanvaard heeft de CEO van de UNIVEG-groep te worden. Zijn onschatbare ervaring zal van pas komen bij de verdere integratie van de operationele entiteiten van de UNIVEG-groep en bij het verder internationaliseren en stroomlijnen van onze organisatie.”

Rudi De Becker voegt daaraan toe: “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Hein Deprez en de Raad van Bestuur, het managementteam van UNIVEG en met de klanten, leveranciers, werknemers en andere stakeholders van onze onderneming. Samen zullen we de positie van UNIVEG als wereldwijde leider op de markt van dagverse producten verder versterken. De focus van UNIVEG blijft dezelfde nl. het verder opbouwen van langetermijnrelaties met onze klanten en vooraanstaande retailers wereldwijd, door het leveren van kwaliteit en meerwaarde.”

Rudi De Becker werd in 1946 geboren in Brugge. Hij is licentiaat Economische Wetenschappen en haalde een postgraduaatdiploma Marketing en Distributie aan de Universiteit van Gent. Op dit moment is Rudi De Becker ook onafhankelijk bestuurder van Fabory, Arseus en Océ.

Van 2004 tot 2008 was hij CEO van Hagemeyer B.V. en van 2001 tot 2003 was hij lid van de Raad van Bestuur van Buhrmann (nu Corporate Express). Daarvoor bekleedde hij seniormanagementfuncties bij Black & Decker, Xerox en Bekaert. In het begin van zijn carrière was hij actief in managementconsultancy bij Booz, Allen Hamilton en McKinsey.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.