Zwinkels gaat met vertrouwen de toekomst in met SchermNed

SchermNed heeft per 1 september 2009 het team versterkt met Loek Zwinkels. Loek, een man met jarenlange ervaring in de tuinbouw, gaat zich richten op relatiebeheer bij SchermNed. Het doel is om de huidige en nieuwe relaties optimaal te bedienen.Loek Zwinkels heeft 14 jaar als vertegenwoordiger voor rozenmachines en mobiele rozensystemen gewerkt. Per 1 september is Loek Zwinkels het nieuwe gezicht waar de kwekers mee te maken krijgen. ”Relatiebeheer, dat is mijn plek binnen SchermNed”, vertelt Zwinkels. “Mijn taak is netwerken met de bestaande klanten en het leggen van nieuwe contacten. Juist in een tijd dat het wat minder gaat is het belangrijk je gezicht te laten zien. SchermNed heeft een kwalitatief hoog productenpakket, met onder andere scherming, insectengaas en luchtmechaniek. Ik ga met veel vertrouwen de toekomst in met SchermNed”.

Het bedrijf

SchermNed bestaat in 2010 alweer 20 jaar. De laatste vijf jaar heeft SchermNed door haar kwaliteit en betrokkenheid veel bekendheid gekregen in zowel binnen als buitenland. "Wij zijn altijd klein gebleven, maar hebben de laatste jaren echt aan de weg getimmerd", geeft Jack van der Voort aan. "Wij vinden het kleine werk net zo belangrijk als de grote projecten. Ondanks de minder goede periode in de tuinbouwsector bestaat bij ons de behoefte aan een vertegenwoordiger erbij. In Loek Zwinkels denken wij de juiste persoon gevonden te hebben."

Voor meer informatie over SchermNed zie www.schermned.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.