Via Nova wint 1e prijs in verpakkingsonderzoek

Mooie verpakking vergroot succes

Valstar Holland werd onlangs verrast met de 1e plaats voor de verpakkingsdoos van haar merk Via Nova. We hebben onze uiterste best gedaan om de totaalkwaliteit van onze kasgroenten te benadrukken en deze boodschap mee te geven op de verpakking. Via Nova is ondertussen voor het derde jaar op de markt en heeft een behoorlijke groei doorgemaakt. We zijn gestart met zes producten, ondertussen bestaat het assortiment uit 29 verschillende kasgroenten. Het is dan ook een grote eer om hier nu een prijs voor te winnen. Zelf waren we al zeer tevreden over Via Nova, maar nog beter is dat dit nu ook door de markt wordt erkend. We zitten op de goede weg en hier zijn we natuurlijk trots op. Uiteraard zijn onze leveranciers, welke garant staan voor de kwaliteit van de producten, dit ook! Toen we drie jaar geleden een eigen merk ontwikkelden, wilden we hiermee onze kasgroenten onderscheiden in de markt. Eisen waren; kwaliteit met een warme uitstraling, stijlvol en modern, praktisch en duidelijk. Alles wat past bij het bedrijf Valstar Holland. Ontwerp & communicatiebureau Mirakuleus is hiermee aan de slag gegaan en hieruit is Via Nova ontstaan, dé nieuwe weg van Valstar Holland. En heel belangrijk: we hebben dit samen weten te realiseren tegen minimale meerkosten. 

Het verpakkingsonderzoek, uitgevoerd door Maurice Wubben, Miranda van Kester en De Jong verpakkingen, bevestigt onze ervaringen dat een mooie verpakking ook beter verkoopt. Klanten weten ons Via Nova-assortiment te vinden en weten ook dat ze hiermee kwaliteit in huis halen, niet alleen van onze producten, maar totaalkwaliteit van het complete dienstenpakket wat Valstar Holland haar klanten en leveranciers biedt.
 
Voor meer informatie:
Valstar Holland BV
Martijn de graaf
Tel. +31 174 530800

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.