EU-payroll, tijd voor veranderingen

Nieuw bedrijf van Exotic Green

EU-payroll is een nieuwe handelsnaam van Exotic Green Uitzendorganisatie BV dat sinds 2001 ervaren is in het te werk stellen van Oost-Europese werknemers. Naast uitzenden en detacheren biedt Exotic Green nu ook de mogelijkheid om uw werknemers onder te brengen onder de afdeling EU-payroll. U besteedt hiermee alle administratieve en juridische werkgeverszorgen uit.

Niets nieuws, echter gaat EU-payroll een stuk verder!

EU-payroll wordt in juridische zin werkgever maar biedt tevens de mogelijkheid om huisvestingskosten van uw medewerkers door te belasten aan EU-payroll. Door het uitruilen van deze kosten in loon bestanddelen, conform de goedgekeurde afspraken met de belastingdienst, ontstaat er voor u als werkgever een zeer gunstig uurtarief en een bruto-netto loonvoordeel voor de werknemer.

EU-payroll en Exotic Green, uw flexibele dienstverlener

Exotic Green uitzenden en EU-payroll bieden u gezamenlijk de ideale combinatie bij de inzet van uw vast en tijdelijk personeel. Door deze combinatie kunt u uw personeelspakket optimaal samenstellen, waarbij de voordelen van kostenbeperking en de flexibele inzet van personeel een ideale mix vormen, conform wet- en regelgeving.
Als dochteronderneming van Exotic Green is EU-payroll tevens erkend ABU lid, een duidelijke en erkende meerwaarde naast het NEN 4400-1 certificaat.

Voor meer informatie:
EU-payroll
Tel: 0031 (0)76 5040845,
info@eu-payroll.nl
www.eu-payroll.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.