RPO op Fresh Rotterdam van 21 t/m 23 september 2009

Op Fresh Rotterdam 2009 kan RPO Automatisering BV niet ontbreken. De komende Freshtec beurs zien wij wederom als ideaal platform om AGF handelaren van groot tot klein te overtuigen van onze Freshng softwareoplossing. Wij verwachten veel van onze relaties en prospects te mogen begroeten in AHOY.

Het bedrijf

RPO is marktleider in Nederland op het gebied van AGF software.
Wij denken, doen, dromen AGF en beschouwen onszelf als materiedeskundige specialisten. Wij zijn geen pioniers meer, maar al meer dan 22 jaar een stabiele partij in de markt. RPO heeft ruime ervaring in het zaken doen met bedrijven van verschillende aard en grote en is met recht trots op zijn referenties. Wij kennen hun werkwijzen en probleemgebieden en gaan daar uiterst adequaat en creatief mee om.

De Freshng software

Met de standaard Freshng software van RPO kunt u geld verdienen! Tijd is geld, is niet zo maar een slagzin. Als u uw totale bedrijfsvoering efficiënter kunt uitoefenen bent u toch kosten aan het besparen? Bent u een Freshng gebruiker, dan geeft u geen geld uit aan een ICT bedrijfsoplossing maar dan bent u geld aan het verdienen.

Freshng is een Total Solution voor groenten en fruit importeurs, exporteurs en groothandelaren. Deze standaard programmatuur is geschikt voor iedere onderneming die al haar primaire bedrijfsprocessen afgedekt wil zien. De volgende handelstermen en functionaliteit maken deel uit van de Freshng software: inkoopadministratie; verkoopadministratie; voorraadadministratie; partijadministratie; financiële administratie; fustadministratie; tracking and tracing; logistiek en transport; warehouse management system; statistiek en rapportage; geïntegreerde communicatietools fax/mail/print; electronic data interchange; exportdocumenten; tarreren; loodsverkoop; CRM.

Okay zult u denken, hier ben ik naar op zoek, maar wat is nu specifiek voor mij de toegevoegde waarde? Kan Freshng zorgen voor optimalisatie van mijn winst? Ja, dit is echt mogelijk.

Waar kunt u ons ontmoeten

Op Fresh Rotterdam is RPO te vinden op stand 3212.04 (Freshtec). U kunt daar geheel vrijblijvend een persoonlijke demo bijwonen of met ons praten over uw doelstellingen of zelfs de doelstellingen van uw relaties. Samen moeten wij in staat zijn knelpunten om te buigen naar oplossingen.

Voor meer informatie:
Paul van der Es en Rick Rebergen
RPO
Tel: 078-6810925
E-mail

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.