Wij doen het anders!

C2C presentatie regio Venlo in centrum van Den Haag

Een groot aantal partijen in de regio Venlo heeft er voor gekozen om zich op de Dag van de Duurzaamheid [woensdag 9 september] gezamenlijk te manifesteren. Niet in de eigen omgeving maar in het centrum van politiek Den Haag, naast het Binnenhof, op het ‘Plein’.Daar willen we:
  • kabinet, landelijke politiek, rijksambtenaren en landelijke media er van overtuigen dat duurzaamheid lang niet ver genoeg gaat, dat de stap naar C2C gezet moet worden, en wel nú;
  • laten zien dat de regio Venlo die stap al heeft gemaakt, en hard op weg is uit te groeien tot een internationale C2C topregio.

Echt gras op het Plein!

Voor de gelegenheid hebben we het Plein voorzien van een grasmat. Hier midden op staat die dag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur de Floriade-promotruck met aan beide zijden een grote presentatiewand met aandacht voor diverse regionale C2C projecten. De initiatiefnemers geven hier aan bezoekers vakkundige uitleg.

Voor deze gelegenheid hebben we het kabinet, leden van de 2de kamer, G27 bestuurders en topambtenaren uitgenodigd. Wij spreken de hoop uit een aantal van hen rond 10.00 uur te mogen begroeten. Uw komst stellen wij hierbij zeer op prijs.

Voor meer informatie over de C2C ambities en concrete projecten in de regio Venlo zie www.regiovenlo.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.