Mobiliteitscentrum Glastuinbouw 8 september operationeel

Om de vakkennis in de glastuinbouwsector te behouden, is vanaf 8 september het Mobiliteitscentrum Glastuinbouw operationeel. Vanaf die datum kunnen zowel werkgevers als werknemers terecht op de website www.mobiliteitscentrumglastuinbouw.nl. Medewerkers van de helpdesk zijn dan beschikbaar om te helpen met aanmelden en met het beantwoorden van vragen.

Ontslagen of boventallige werknemers uit de glastuinbouw die ervoor kiezen om in de glastuinbouw weer nieuw werk te vinden, kunnen zich inschrijven via de website. Tegelijkertijd worden werkgevers uitgenodigd hun vacatures te melden.

Werkgevers met interesse in gemotiveerde ervaren medewerkers, kunnen hun vacature kosteloos registreren op de site. Het centrum stuurt werkgevers de CV’s die op de vacature aansluiten.

Het mobiliteitscentrum glastuinbouw is onderdeel van het CAO-akkoord glastuinbouw 2009-2010. Nu veel bedrijven noodgedwongen moeten stoppen, is het voor zowel werkgevers als werknemers prioriteit om de gevolgen van de crisis te ondervangen. Juist in deze tijd is het belangrijk de vakkennis voor de sector te behouden, voor nu en de toekomst.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.