Bart Wehman van QuaVita onder indruk van Leliveld vitalisers

"Vitaal water verdubbelt houdbaarheid van vrijwel alle groenten"

Tholen - Bert Eleveld had jaren geleden niet gedacht zich ooit nog lichamelijk zo goed te voelen. Samen met zijn vrouw Ginette runt hij een groentenspeciaalzaak in Steenwijk waar groenten en fruit, gesneden groenten en fruit, rauwkost en verse pasta's verkrijgbaar zijn. Daarnaast verkoopt Bert een breed assortiment aan wijnen en worden er cursussen en wijnproeverijen gehouden.

Een aantal jaar geleden had Bert veel lichamelijke klachten die volgens doktoren alleen medicinaal en operatief opgelost konden worden. Hij kwam in contact met iemand die vitaal water gebruikte en besloot zich verder te verdiepen in water en de helende krachten ervan. De aanschaf van een Leliveld vitaliser die in de waterleiding wordt geplaatst is niet goedkoop maar je merkt volgens Bert meteen het verschil. "Het water smaakt heel anders en geeft echt energie." De Leliveld vitaliser ordent de moleculen in de oorspronkelijke vorm waardoor je water krijgt zoals het hoort te zijn.Bert gebruikt het vitale water in zijn groentenspeciaalzaak. "We wassen alle gesneden groenten met vitaal water en daarin merken we zichtbaar het verschil", vertelt hij. Knolselderij werd altijd gewassen met citroensap om snelle verkleuring tegen te gaan. "Het bleef dan wel een dag goed maar nu het alleen wordt gewassen met vitaal water kunnen we het een week bewaren." De houdbaarheid van vrijwel alle groenten is verdubbeld. "Het vitale water heeft mijn leven zowel privé als zakelijk veranderd."

Leliveld vitalisers worden inmiddels met succes ingezet in onder meer de land- en tuinbouw en compostering. Bart Wehman, voorheen werkzaam in machines voor het verwerken van AGF is zodanig onder de indruk geraakt het succes van de Leliveld vitalisers dat hij zich nu inzet om de Leliveld vitalisers verder bekend te maken in binnen- en buitenland.

Als u meer wilt weten om met gebruik van vitaal water, en Leliveld vitalisers om de houdbaarheid van gesneden groenten te verlengen neem dan contact op met:

QuaVita
Bart Wehman
Mobiel: 06 295 796 77
www.quavita.nlPublicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.