Sectiebezoek Noord-Holland Noord op 9 september

Op woensdag 9 september vindt het sectiebezoek bij de sectie Noord-Holland Noord plaats bij Dekker Glascultures BV in Wervershoof (Nieuwe Dijk 40/42). Diverse presentaties over de ruimtelijke ordening in de glastuinbouw worden gegeven.

Vanaf 16.00 uur zijn de leden welkom en opent voorzitter Jan Borst de bijeenkomst. Marc Hanou (Provincie Noord-Holland) start met een presentatie. Hij gaat in op de provinciale structuurvisie met de focus op de ruimtelijke ordening in de glastuinbouw. Tijdens de presentatie van Koos Bakker (Provincie Noord-Holland) staat de provinciale verordening centraal met de focus op de ruimtelijke ordening in de glastuinbouw. Nico van Ruiten (voorzitter LTO Glaskracht Nederland) gaat in op de actuele ontwikkelingen. Na elke presentatie is ruimte voor discussie. Het programma wordt om 18.00 uur afgesloten met een buffet.

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met Marleen Lenssinck, telefoon 088 – 888 66 66 (doorkiesnummer 1409)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.